Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakwerkwijzer.be
Dakwerkwijzer.be

Uurtarief dakwerker

Normaliter werkt een dakwerker met een prijsindicatie wat gebaseerd is op per m2. Kun je de materialen voor je werkzaamheden zelf goedkoper aanschaffen en wil je liever dat de dakwerker alleen het werk komt uitvoeren dan kan een uurloon aantrekkelijk zijn.

Het is wel raadzaam om vooraf te checken of de ingekochte materialen (of materialen die nog ingekocht moeten worden) wel de juiste materialen zijn. Het zou zuur zijn om achteraf nog veel meer materialen te moeten kopen waarmee je uiteindelijk veel duurder uitkomt.

De onderstaande tabel geeft een beeld van gemiddelde prijzen weer. De prijzen kunnen per dakwerker iets lager of veel hoger liggen. De exacte prijs kan de dakwerker zelf geven middels een offerte.

Werkzaamheden Uurtarief
Kluswerk Vanaf €30 euro per uur
Onderhoud Vanaf €35 euro per uur
Nieuw dak leggen Vanaf €30 euro per uur

Sta niet voor verrassingen en zorg dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebt! Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van dakdekkers uit jouw regio.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van dakwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakwerkers