Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakwerkwijzer.be
Dakwerkwijzer.be

Dakwerker Wolske

Een dakwerker uit Wolske kan alle werkzaamheden op en rondom het dak uitvoeren. Denk aan het repareren van een dak, dakgoot of gevel. Daarnaast kun je een dakwerker ook inhuren voor het reinigen van je dak, dakgoot of gevel. Dakwerkers voeren kleine en grote werkzaamheden uit. Het is wel belangrijk dat de dakwerker de nodige kennis en specialisme heeft van het type dak.

Specialisme van een dakwerker

Het is niet vanzelfsprekend dat een dakwerker alle soorten daken kan plaatsen. Het is daarom raadzaam om een dakwerker te kiezen die gespecialiseerd is in het type dak waarvoor jij een dakwerker nodig hebt. Sommige dakbedekkingen vragen om expertise. Denk daarbij aan een rieten dak.

Laat je daarom eerst informeren naar de kennis en ervaring met je daksoort en bedekking. En kom nu in contact met dakwerkers in jouw regio.

epdm leggen

Soort dak: bitumen

Bitumen daken komen veel voor en tref je op platte daken aan of daken met een lichte helling. Het is een vorm van dakbedekking wat voor een watervaste bescherming zorgt. Bitumen dakbedekking staat ook wel beter bekend als roofing. Een bitumen dakbedekking biedt vele voordelen. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk om te verwerken. Zo kun je bijv. EPDM over bitumen aanbrengen en scheelt dat weer in de kosten. Daarnaast is het van nature ook nog eens waterdicht. Er zijn verschillende manieren om een bitumen dak aan te brengen.

Soort dak: dakpannen

Tegenwoordig zie je veel huizen met dakpannen. Een dakpan is een stuk gebakken klei of gevormd beton en geeft de dakbedekking een bepaalde uitstraling. Keramische of betonnen dakpannen komen tegenwoordig in allerlei vormen, kleuren en diktes. En zijn sommige ook behandeld met een coating voor extra duurzaamheid.

dakpannen op dak

Soort dak: zinken dak

Zink wordt veel gebruikt in legeringen. Zo kan het dus ook op het dak van je huis terecht komen. Zink heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Het metaal heeft namelijk een blauwe kleur, maar kan flink heet en rood worden. Meer over zinken daken.

Soort dak: leien dak

Leisteen wordt gebruikt voor dakbedekking. Het wordt gekenmerkt door een dominante foliatie. Daardoor heeft leisteen een splijting. Veel kerken hebben een leistenen dak. Maar het is ook mogelijk om een huis een leistenen dak te geven. Er zijn verschillende soorten leisteen, lees hier verder over leisteen dakbedekking.

Tarieven dakwerker

Wat zijn eigenlijk de prijzen van een dakwerker in Wolske e.o.? In de tabel hierna vind je de tarieven voor de diverse werkzaamheden. Daarachter vind je de levensduur van het dak, wat eveneens belangrijk is bij het bepalen van de prijs-kwaliteitsverhouding.

Soort dak Gemiddelde richtprijs per m2 Levensduur
Plat dak
Bitumen €40 tot €60 30 jaar
PVC €50 tot €60 20 jaar
EPDM €30 tot €80 40 jaar
Groendak €40 tot €80 65 jaar
Hellend dak
Zink €70 tot €75 125 jaar
Riet €70 tot €95 35 jaar
Natuur leien €110 tot €120 90 jaar
Kunst leien €65 tot €75 30 jaar
Bitumen leien €30 tot €40 25 jaar
Klei dakpannen €35 tot €65 100 jaar
Betonnen dakpannen €20 tot €40 30 jaar

Wil je weten wat jouw opdracht precies gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes bij meerdere dakwerkers aan!

Veelgestelde vragen

Een dakwerker huur je niet vaak in. Daarom is het logisch dat je veel vragen hebt over bijv. hoe een dakwerker te werk gaat, welke tarieven er gehanteerd worden, de methodes die gebruikt worden en de soorten dakbedekkingen. We hebben daarom enkele belangrijke vragen voor je uitgewerkt. Heb je de volgende veelgestelde vragen al bekeken?

Vergelijk dakwerkers!

Wij raden je altijd aan om eerst meerdere dakwerkers te vergelijken en het aanbod naast elkaar te leggen. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan. Kijk dus welke producten en merken er geleverd gaan worden en tegen welke prijzen. Wat is het advies in vergelijking tot andere bedrijven en hoe zit het met de garantieregeling?

In contact komen met dakwerkers in jouw postcode-gebied? Gebruik onze offerte service om in contact te komen met dakwerkers en de prijzen te vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vergelijk vervolgens het aanbod om zo een betere keuze te maken. We helpen je graag bij het vinden van een dakwerker uit Wolske of de omgeving.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkende dakwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van dakwerkers actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakwerkers